Welkom op de aanmeldpagina van de eerste Roda Run! Op 28 juni (een dag na de verjaardag van Roda JC Kerkrade) vindt de eerste Roda Run plaats. Een evenement voor jong en oud, waar zowel hardlopen als wandelen op het programma staan.

In de ochtend is de Roda Run Kids. Basisschoolleerlingen uit Parkstad lopen in het historische stadion een rondje op de atletiekbaan om vervolgens het uitgebreide evenemententerrein op te gaan voor onder andere een stormbaan, springkussen en voetbalveld.

In de middag vindt de Roda Run plaats. Iedereen wordt uitgenodigd om de uitdaging aan te gaan en de prachtige route van 5 km af te leggen. Of je nu hardlopend of wandelend deelneemt, de start is op Kaalheide en via een route door het Anstelvallei eindig je ook weer op de historische grond in het stadion van Kaalheide.

Ons streven om de regio gezonder en vitaler te maken, realiseren we niet zonder samenwerking. De Roda Run wordt dan ook samen georganiseerd met de Ronde Tafels van Heerlen, Kerkrade en Landgraaf, Atletiekvereniging Achilles Top, Roda 1962 en Nationaal Programma Heerlen Noord.

Voor scholen uit Parkstad en hun leerlingen van groepen 6 en 7 is deelname gratis.

De inschrijving voor de Roda Kids Run is gesloten.

Wil jij deze uitdaging aangaan? Meld je dan als team, individu of school aan via het onderstaand aanmeldformulier.

Aanmelden Roda Run | 28 juni 2024

Meer informatie over de Roda Run en het exacte programma volgt later. Heeft u in de tussentijd vragen, dan kunt u contact opnemen met Ard van Peppen via avanpeppen@rodajc.nl of +31638182413.